Biotechnologie-startup

Onlangs hebben wij een mooi project afgerond bij een biotechnologie-startup uit Nijmegen. De commerciële activiteiten zijn echter gevestigd in New York. Om samenwerking met de Radboud Universiteit verder te verdiepen is er een Nederlandse vestiging opgericht. 

Het bedrijf ontwikkelt geneesmiddelen op basis van lang niet-coderend RNA (IncRNA). Daardoor bestaan er kansen om nieuwe medicijnen te ontwikkelen, bijvoorbeeld voor de behandeling van prostaatkanker. 

Het bedrijf wil de komende jaren zijn activiteiten uitbreiden en hebben een mooi nieuw laboratorium met kantoorruimtes in Nijmegen. Via eigen contacten is de startup met Van der Hoff ICT in contact gekomen. 

Met het intakegesprek hebben we bekeken wat er nodig is en wat de wensen zijn. Een gedeelte is vanuit de hoofdvestiging in USA gefaciliteerd. 

Conference and Presentation 

De startup is nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen conference en presentation. Na een uitgebreide intake, waarin de mogelijkheden en wensen besproken zijn hebben wij 4 ruimtes voorzien van conferentie en presentatie-oplossingen.  

Te beginnen in de centrale hal. In deze binnenkomst ruimte hebben wij een groot 84 inch scherm geplaatst. Op dit scherm kunnen bezoekers de actuele informatie zien via een  narrowcasting systeem. Narrowcasting is een toepassing wat aangestuurd wordt vanuit de Cloud. Daardoor is het systeem te koppelen met de meeste gangbare schermen en tv’s. Narrowcasting  kan breed ingezet worden en is een mooie, eenvoudige en schaalbare manier om te communiceren naar medewerkers en bezoekers. Het bedrijf beheert zelf de content en bepaalt wat er te zien is op ieder afzonderlijk scherm, op ieder moment én in iedere ruimte. Met 1 druk op de knop kunnen medewerkers moeiteloos schakelen naar de presentatie- en vergader oplossing. 

In deze ruimte willen meerdere personen presentaties bijwonen. Het van belang dat iedereen die de presentatie bijwoont, de deze goed kan volgen. Daarom hebben wij in deze ruimte een speakersysteem verwerkt in het systeemplafon.

Narrowcasting

De vergaderruimtes hebben wij voorzien van een groot (touch)screen scherm. Hierdoor kan het bedrijf eenvoudig content delen met narrowcasting én kunnen medewerkers vergaderen met video conferencing, Bring Your Own Device (BYOD). BYOD Conferencing systeem is, zoals de naam al aangeeft, het meenemen van een eigen apparaat. Iedere deelnemer van de vergadering neemt een eigen apparaat, zoals tablet of laptop mee naar de vergaderruimte.  

Voor bedrijven met vertrouwelijke informatie is een BYOD-oplossing de uitkomst, omdat er altijd wordt vergaderd vanuit een persoonlijk apparaat. 

Video-conferencing

Samenwerken

Samen met de elektricien, interieurbouwer en Van der Hoff ICT hebben we goed gekeken naar de infrastructuur, zodat er geen kabels meer zichtbaar zijn en alles netjes is weggewerkt achter het (kantoor) meubilair.