Large Format Displays (LFD)
Displays voor professioneel gebruik

Je boodschap altijd en overal perfect zichtbaar. Het juiste display voor iedere professionele toepassing. Geen last meer van fletse beelden, altijd goed zichtbaar en vakkundig geïnstalleerd.

Expertise - Large Format Displays
Large Format Displays

Met onze LFD’s (large format displays) bieden wij een breed assortiment displays voor professionele toepassingen. Natuurlijk met de juiste accessoires en vakkundige installatie. 

Een LFD heeft als voordeel dat deze voor commerciële, professionele doeleinde ontworpen en gefabriceerd zijn. Zo kan een LFD 24 uur per dag operationeel zijn, door het gebruik van hoge kwaliteit componenten. Hiernaast heeft een LFD een hogere lichtopbrengst. Dit betekend dat het beeld goed zichtbaar is in fel daglicht en kan worden ingezet als reclamebord achter een winkelraam. Je wilt je boodschap natuurlijk duidelijk, goed leesbaar en altijd zichtbaar in beeld brengen.

Door rekening te houden met de professionele toepassingen is ook over de bevestiging van een LFD nagedacht. Zo heeft een LFD speciale ventilatiemogelijkheden en kan deze zowel horizontaal als verticaal bevestigd worden. Het bevestigen van een display gebeurd vaak in een hoge doorloopruimte. Denk hierbij aan een centrale gang, kantine of entree. Door gebruik te maken van strakke symmetrie en stevige fabricatie kan een LFD tegen een stootje. Altijd handig in een druk bezochte ruimte.

Expertise - Large Format Displays
Icon - Professionele setting

Een LFD is gefabriceerd voor professionele toepassingen

Bij de fabricage wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande componenten en stevige materialen. Dit maakt een LFD uitermate geschikt voor toepassingen in hoge doorloopruimtes. Ook is bij het ontwerp rekening gehouden met professionele toepassingen. Denk hierbij aan de aanwezige ventilatie en de strakke symmetrie van het display.


        
              
Vergaderen - Sfeerfoto - AVIR
Icon - Lichtopbrengst

De lichtopbrengst van een LFD is ideaal voor professioneel gebruik

Je boodschap moet duidelijk, goed leesbaar en altijd zichtbaar zijn. Met de hoge lichtopbrengst van een Large Format Display is je boodschap altijd duidelijk zichtbaar. Het scherm is zeer geschikt voor een installatie achter bijvoorbeeld een winkelraam en is zelfs goed zichtbaar bij een hoge lichtinval.

Icon - Afstand en automatisering

Geïntegreerde oplossingen voor beheer op afstand en automatisering

De geïntegreerde oplossingen die een LFD je biedt maakt het mogelijk om het display van afstand te beheren. Dit stelt je in staat om jouw content van afstand op het display te plaatsen door middel van narrowcasting.

Icon - Langdurig gebruik

Een LFD is ontworpen voor langdurig gebruik

Het ontwerp van de LFD stelt het display in staat om langdurige aan te staan. Een display kan 16 of 24 uur per dag aan blijven staan. Ook is het mogelijk om langdurig eenzelfde afbeelding te tonen, zonder dat de kans bestaat dat de afbeelding een watermerk achterlaat in het scherm. Ideaal dus voor het delen van je content!

Icon - Verlenging in garantie

Mogelijkheid tot een verlenging in garantie en service op locatie

Met de aanschaf van Large Format Displays ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Mocht je ervoor kiezen kun je de standaard garantie uitbreiden, met hierbij service op locatie indien er zich een probleem mocht voordoen.

Icon - Accessoires

AVIR voorziet je van de juiste accessoires een vakkundige installatie

Een LFD kan worden uitgerust met diverse accessoires. Denk hierbij aan een statief, wandbevestiging of een mediabehuizing. AVIR geeft altijd advies op maat! Natuurlijk zorgen wij ook voor een vakkundige installatie, waardoor je jaren plezier heeft van je Large Format Displays.

Vergelijking
consumenten TV vs LFD

Icon - Consumenten TV
Consumenten TV
Vaak voorzien van goed zichtbare logo’s
Gefabriceerd voor commercieel gebruik (lage doorloop locaties)
Lichtopbrengst bedacht voor binnenruimtes met beperkte lichtinval
Geen functionaliteiten met betrekking tot automatisering
Ontworpen voor een gebruikersduur van 6 tot 8 uur per dag
Niet bedoeld voor een verticale installatie
Bij langdurig stilstaand beeld ontstaat het risico op een watermerk in het beeld
Icon - LFD
LFD
Ontworpen met strakke symmetrie, vaak zonder zichtbare logo’s
Stevig gefabriceerde behuizing voor gebruik in hoge doorloop locaties
Lichtopbrengst bedacht op ruimtes met laag tot hoge lichtinval
Geïntegreerde automatiserings mogelijkheden en mogelijkheden voor beheer op afstand
Ontworpen voor een gebruikersduur van 16 of 24 uur per dag
Ontworpen voor zowel horizontale als verticale installaties
Geschikt voor langdurig stilstaande afbeeldingen
touchscreen monitor

Het geven van een presentatie. Het organiseren van een (online) vergadering. Het brainstormen met je collega’s.

In vele situaties is het werken met een touchscreen monitor van toegevoegde waarde. Het kunnen maken van aantekeningen of het interactief samenwerken met / op het scherm biedt je veel mogelijkheden en vrijheid.

Ruimte - Education
Icon - On Touch Meeting

Fingerspitzengevoel

Zo is het met een touchscreen monitor mogelijk het scherm en de apps met je vinger aan te sturen. Scroll door webpagina’s met je vingers of zoom eenvoudig in op een foto. Je kunt de monitor bedienen zoals je een ook tablet en smartphone bedient.

Icon - Accessoires

Uitbreidbaar met accessoires

Bij de touchscreen kunnen extra accessoires worden aangeschaft. Denk hierbij aan een ophangsysteem of statief, om zo op comfortabele werkhoogte het scherm te bedienen.

Icon - Basic of premium

Basic of premium?

De kleinere air gap tussen het scherm en touch ‘laag’ op de premium uitvoering zorgt ervoor dat het touchscreen optimaal reageert op je aanraking. Hiernaast is de Premium variant voorzien van een modern en strak design, met dunnere bezels (randen) en is deze lichter dan de Basic variant.

Op zoek naar een mogelijkheid om je content snel en eenvoudig op een touchscreen weer te geven?

Kijk dan ook eens naar onze presentation oplossing. 

Meer over presentation

 

Meer informatie over onze Large Format Displays oplossingen

Leon helpt je vandaag graag verder tot 17:00 uur. Telefonisch, op locatie, gemakkelijk via Microsoft Teams of via het formulier.