Education
De ideale ondersteuning bij jouw lesmethoden

Van klaslokaal tot collegezaal. Van presentatie tot toneelstuk, van projector tot touchscreen. Er is een moderne en duurzame oplossing voor iedere leeromgeving!

De AV oplossingen van AVIR bieden de ideale ondersteuning voor jouw lesmethoden. Wij voorzien je graag van een vakkundig advies op maat.

Ruimte - Education collegezaal
Education

Een optimale leeromgeving, dat is het streven. Naast een goede lesmethode speelt de AV oplossing hierbij een grote rol. Haperende presentaties, piepende microfoons of slecht afgestelde projectoren, het heeft een negatieve invloed op de leeromgeving van de leerling.

Daarom helpen we je graag de audiovisuele oplossing vorm te geven voor de optimale leeromgeving. Zo komt je lesmethode optimaal tot z’n recht met de AV oplossingen van AVIR. 

Iedere ruimte creëert een eigen leeromgeving en vraagt om een eigen oplossing. Van aula tot klaslokaal, van podium tot collegezaal. Van presentatie tot toneelstuk, van projector tot touchscreen. Ons vakkundig advies op maat houdt rekening met de behoeften van het instituut, de ruimte en de leerling. Dit wordt gecombineerd met kwalitatief hoogstaande producten, zodat je jarenlang kunt genieten van de beste AV oplossing.

Waar kun je aan denken van een audiovisuele oplossing voor de optimale leeromgeving?

Denk bijvoorbeeld aan een touchscreen display. Deze is leverbaar in diverse afmetingen en van professionele kwaliteit.

Dit heeft als voordeel dat het display altijd goed leesbaar is en tegen een stootje kunnen. Ideaal te gebruiken in een klaslokaal of collegezaal. Met het touchscreen kun je aantekeningen maken en op eenvoudige wijze het display bedienen.

Een touchscreen kan een prettige ondersteuning bieden bij het geven van een presentatie.

Geef duidelijk de boodschap weer door je laptop te koppelen met het display. Met de Presentation oplossing van AVIR kun je eenvoudig en snel je laptop weergeven op de aanwezige display. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat het presentatiesysteem makkelijk en snel te installeren is.

Natuurlijk moet er ook in de algemene ruimte informatie gedeeld worden.

Zo kunnen bezoekers geïnformeerd worden over waar zij zich kunnen melden of worden berichten met de leerlingen gedeeld (lichtkrant, nieuwsbrief, etc.). Hiervoor is de narrowcasting oplossing van AVIR ideaal. Het stelt je in staat om altijd in beheer te zijn van de boodschap die je deelt. In de overzichtelijke beheerders portal stel je zelf eenvoudig verschillende afspeellijsten samen, die op ieder moment bewerkt kunnen worden.

Met de trend van het thuis werken en digitaal lesgeven wordt er ook steeds vaker informatie naar buiten gedeeld.

Soepel lopende beelden, goed verstaanbaar zijn en natuurlijk duidelijk zichtbaar zijn voor iedereen in de meeting. Dat zijn basis voorwaarden van een goede online vergadering of college. Met de conference oplossing van AVIR heb je nooit geen gedoe met haperende audio of het aansluiten van onnodig veel kabels. Je neemt uw laptop mee naar de daarvoor bestemde ruimte, koppelt deze aan en start de online meeting of college. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven je graag een vrijblijvend advies!

Door de audio en visuele oplossingen met elkaar te integreren zorgen we voor een optimaal functionerende AV oplossing voor de educatie ruimte!

Ruimte icon - Education

Educatie en AV-integratie

Door het integreren van audio en visuele oplossingen werk je altijd met een optimaal functionerende AV oplossing voor iedere educatie ruimte

Icon - Lesmethode

Jouw lesmethode komen optimaal tot z’n recht

met de ondersteunende AV oplossingen van AVIR

Icon - Bedieningsgemak

Eenvoudige en centrale bediening.

Nooit geen gedoe met ingewikkelde hardware of een veelvoud aan kabels. We gaan voor optimaal bedieningsgemak

Icon - Advies op maat

Voor iedere ruimte een advies op maat.

Iedere ruimte en activiteit vraagt om een eigen oplossing. Wij kijken naar je behoefte en wensen, de beschikbare ruimte en de productspecificaties, zodat je jarenlang kunt genieten van de beste AV oplossing

Meer informatie over onze Education oplossingen

Leon helpt je vandaag graag verder tot 17:00 uur. Telefonisch, op locatie, gemakkelijk via Microsoft Teams of via het formulier.