Hospitality

De juiste informatie voor je gasten, in een passende sfeer

Van lobby tot hotelkamer, van bar tot congreszaal. Iedere ruimte vraagt om een AV oplossing op maat. Op die manier kun je altijd de juiste informatie en entertainment delen met je gasten, in een passende sfeer.

Ruimte - Hospitality
Hospitality

Hospitality draait om de gast. Je wilt de ervaring van jouw gasten zo prettig mogelijk maken. Hierbij draait het natuurlijk niet alleen om entertainment en comfort, maar de gast moet ook geïnformeerd worden.

AVIR biedt je hiervoor een ideale audiovisuele oplossing. Met onze Large Format Displays wordt je content altijd op een heldere en zichtbare wijze gedeeld met de gasten. De professionele display is in diverse afmetingen beschikbaar, altijd een passend exemplaar voor jouw ruimte!  Omdat de display ook in touchscreen verkrijgbaar is, is deze ook prima toe te passen in een congreszaal. Zo kunnen de deelnemers van het congres, training of andere bijeenkomst eenvoudig de display bedienen en aantekeningen maken terwijl de display in gebruik is. Omdat de displays voor professionele toepassing zijn ontworpen en gefabriceerd kunnen deze lange tijd hetzelfde beeld weergeven, 24 uur per dag actief zijn én kunnen ze tegen een stootje. Ideaal in een druk bezochte ruimte zoals een lobby of congreszaal.

Icon - Expertise - Conference

Naast een display kunnen we de gehele congreszaal voorzien van een passende conferentie oplossing op maat.

Lees alles hierover in onze Conference oplossing. Ideaal voor een professionele congreszaal, die van alle gemakken is voorzien!

Onze conference oplossingen

Icon - Expertise - Narrowcasting

Door de displays te combineren met de narrowcasting oplossing van AVIR heb je altijd beheer over je content.

In de overzichtelijk beheerders portal pas je eenvoudig de content aan en stel je diverse afspeellijsten samen, zodat iedere display de juiste informatie deelt met jouw gast.

Meer over narrowcasting

Icon - Expertise - Room management

Maak je gebruik van meerdere congreszalen of vergaderruimtes en wil je in één oogopslag duidelijk laten zien welke ruimte waarvoor beschikbaar is?

Dit kan met onze way finding toepassing. De combinatie van de way finding toepassing en een professioneel display, laat jouw gast in één oogopslag zien waar hij moet zijn voor het congres, training of andere bijeenkomst.

Meer over room management

Icon - Expertise - Audio

Naast deze visuele oplossingen biedt AVIR ook een audio oplossing.

Deze oplossing bieden wij altijd aan in de vorm van maatwerk. Iedere ruimte heeft namelijk zijn eigen behoeften en iedere activiteit zijn eigen vereiste. Zo wil je in een hotelkamer andere audio dan in de congreszaal. AVIR denkt graag met je mee in de wensen en behoeften en koppelt deze aan de mogelijkheden van onze kwalitatief hoogstaande producten.

Onze audio oplossingen

 

Als beheerder van de locatie heb je al genoeg te doen. Daarom maken we de AV oplossing zo eenvoudig mogelijk.

Door een centrale aansturing te faciliteren zorgt AVIR ervoor dat je de AV oplossingen eenvoudig en efficiënt in beheer houdt. Zo kun je met de narrowcasting oplossing op ieder moment de informatie updaten of aanpassen. Met de wayfinding toepassing kunnen gasten zelf zien welke congreszaal voor hen beschikbaar is en met onze audio oplossing pas je op ieder moment de sfeer aan naar eigen wens. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw locatie? Wij geven je graag een vakkundig advies op maat!

De professionele displays van AVIR stellen je in staat op moderne wijze je informatie te delen met je gast
Door de displays te combineren met de Narrowcasting oplossing kun je deze informatie altijd en overal updaten én presenteren in je eigen huisstijl
De Conference oplossing zorgt voor een professionele ondersteuning en aanvulling op de congreszaal
Door een centrale aansturing te faciliteren zorgt AVIR ervoor dat je de AV oplossingen eenvoudig en efficiënt in beheer houdt

Meer informatie over onze Hospitality oplossingen

Leon helpt je vandaag graag verder tot 17:00 uur. Telefonisch, op locatie, gemakkelijk via Microsoft Teams of via het formulier.