Hospitality

De juiste informatie voor uw gasten, in een passende sfeer

Van lobby tot hotelkamer, van bar tot congreszaal. Iedere ruimte vraagt om een AV oplossing op maat. Op die manier kunt u altijd de juiste informatie en entertainment delen met uw gasten, in een passende sfeer.

Ruimte - Hospitality
Hospitality

Hospitality draait om uw gast. U wilt de ervaring van uw gasten zo prettig mogelijk maken. Hierbij draait het natuurlijk niet alleen om entertainment en comfort, maar uw gast moet ook geïnformeerd worden.

AVIR biedt u hiervoor een ideale audiovisuele oplossing. Met onze Large Format Displays wordt uw content altijd op een heldere en zichtbare wijze gedeeld met uw gasten. De professionele display is in diverse afmetingen beschikbaar, altijd een passend exemplaar voor uw ruimte!  Omdat de display ook in touchscreen verkrijgbaar is, is deze ook prima toe te passen in een congreszaal. Zo kunnen de deelnemers van het congres, training of andere bijeenkomst eenvoudig de display bedienen en aantekeningen maken terwijl de display in gebruik is. Omdat de displays voor professionele toepassing zijn ontworpen en gefabriceerd kunnen deze lange tijd hetzelfde beeld weergeven, 24 uur per dag actief zijn én kunnen ze tegen een stootje. Ideaal in een druk bezochte ruimte zoals een lobby of congreszaal.

Icon - Expertise - Conference

Naast een display kunnen we de gehele congreszaal voorzien van een passende conferentie oplossing op maat.

Lees alles hierover in onze Conference oplossing. Ideaal voor een professionele congreszaal, die van alle gemakken is voorzien!

Onze conference oplossingen

Icon - Expertise - Narrowcasting

Door de displays te combineren met de narrowcasting oplossing van AVIR heeft u altijd beheer over uw content.

In de overzichtelijk beheerders portal past uw eenvoudig de content aan en stelt u diverse afspeellijsten samen, zodat iedere display de juiste informatie deelt met uw gast.

Meer over narrowcasting

Icon - Expertise - Room management

Maakt u gebruik van meerdere congreszalen of vergaderruimtes en wilt u in één oogopslag duidelijk laten zien welke ruimte waarvoor beschikbaar is?

Dit kan met onze way finding toepassing. De combinatie van de way finding toepassing en een professioneel display, laat uw gast in één oogopslag zien waar hij moet zijn voor het congres, training of andere bijeenkomst.

Meer over room management

Icon - Expertise - Audio

Naast deze visuele oplossingen biedt AVIR u ook een audio oplossing.

Deze oplossing bieden wij altijd aan in de vorm van maatwerk. Iedere ruimte heeft namelijk zijn eigen behoeften en iedere activiteit zijn eigen vereiste. Zo wilt u in een hotelkamer andere audio dan in de congreszaal. AVIR denkt graag met u mee in de wensen en behoeften en koppelt deze aan de mogelijkheden van onze kwalitatief hoogstaande producten.

Onze audio oplossingen

 

Als beheerder van de locatie heeft u al genoeg te doen. Daarom maken we de AV oplossing zo eenvoudig mogelijk.

Door een centrale aansturing te faciliteren zorgt AVIR ervoor dat u de AV oplossingen eenvoudig en efficiënt in beheer houdt. Zo kunt u met de narrowcasting oplossing op ieder moment de informatie updaten of aanpassen. Met de wayfinding toepassing kunnen gasten zelf zien welke congreszaal voor hen beschikbaar is en met onze audio oplossing past u op ieder moment de sfeer aan naar eigen wens. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Wij geven u graag een vakkundig advies op maat!

De professionele displays van AVIR stellen u in staat op moderne wijze uw informatie te delen met uw klant
Door de displays te combineren met de Narrowcasting oplossing kunt u deze informatie altijd en overal updaten én presenteren in uw eigen huisstijl
De Conference oplossing zorgt voor een professionele ondersteuning en aanvulling op uw congreszaal
Door een centrale aansturing te faciliteren zorgt AVIR ervoor dat u de AV oplossingen eenvoudig en efficiënt in beheer houdt

Meer informatie over onze Hospitality oplossingen

Leon helpt u vandaag graag verder tot 17:00 uur. Telefonisch, op locatie, gemakkelijk via Microsoft Teams of via het formulier.