Retail
Een moderne en heldere productpresentatie voor de optimale shop ervaring

AVIR biedt iedere retailer een passende AV oplossing, rekening houdend met uw winkelruimte en het bedieningsgemak. Samen zorgen we  voor een optimale shop ervaring van de klant, door te werken met kwalitatief hoogstaande producten.

Ruimte - Retail
Retail

Met de juiste displays wordt uw boodschap altijd perfect zichtbaar overgebracht.

Dit biedt een prettige ondersteuning van uw etalage. Wanneer de klant eenmaal binnen is kunt u in de winkel ook informatie delen met uw klant op deze heldere displays. Hiernaast wordt de shop ervaring van uw klant ondersteund door te kiezen voor een passende audio oplossing. Dit kan een grote rol spelen voor de sfeer in uw winkelruimte.

AVIR ondersteund u in het vinden van de juiste audiovisuele oplossing door mee te denken met uw wensen, behoeften en rekening te houden met uw product. Zo stemmen we samen met u de AV oplossing geheel af op de gewenste productpresentatie. Dit doen we niet alleen. Door samen te werken met de interieur bouwer kunnen we de AV oplossing vaak naadloos opnemen in het ontwerp van uw winkelruimte. Samen zorgen we voor een optimale shop ervaring van de klant.

Ruimte - Retail

Waar kunt u dan aan denken bij een audiovisuele oplossing voor uw winkelruimte?

Professionele displays helpen u, uw boodschap eenvoudig en helder aan de klant over te brengen. Door de inzet van een professioneel display te koppelen aan de narrowcasting oplossing van AVIR heeft u altijd beheer over uw productpresentatie. Pas eenvoudig uw boodschap aan en stel diverse afspeellijsten samen. Dit betekend dat u altijd en overal uw productpresentatie up-to-date kunt houden!

Ruimte - Retail

Wanneer u de klant heeft overtuigd met uw aantrekkelijke etalage en productpresentatie wordt de shop ervaring van de klant verder ondersteund met onze audio oplossing

De audio oplossing van AVIR is in alle gevallen een maatwerk oplossing. Geen enkele retail ruimte is hetzelfde en iedere productcategorie heeft zijn eigen doelgroep. Door te werken met een maatwerk oplossing wordt uw winkelruimte voorzien van een betaalbare, kwalitatief hoogstaande audio oplossing. Hierbij wordt gekeken naar een optimale balans tussen uw wensen en de technische specificaties van onze producten.

Expertise - Audio

Voordelen

Icon - Persoon in dienst

Een interieur bouwer in dienst?

Samen zorgen we voor een naadloze verwerking van de AV oplossing in uw winkelruimte!

Icon - Afstemmen

AVIR stemt de AV oplossing altijd af op de winkelruimte en uw technische kennis.

Hierbij staat het bedieningsgemak centraal.

Icon - Professionele setting

Door het complete aanbod, heeft u met de audiovisuele oplossingen van AVIR al uw AV benodigdheden onder één dak.

Altijd een direct aanspreekpunt en persoonlijk contact.

Icon - Integratie

De AV oplossingen van AVIR bieden diverse integratie mogelijkheden voor optimaal bedieningsgemak.

Meer informatie over onze Retail oplossingen

Leon helpt u vandaag graag verder tot 17:00 uur. Telefonisch, op locatie, gemakkelijk via Microsoft Teams of via het formulier.