Consultancy
Advies dat jouw organisatie verder brengt

Bij AVIR gaan we voor partnerschappen waarin we écht luisteren naar jouw verhaal. We zorgen ervoor dat we precies begrijpen waar je naar op zoek bent en waar je tegenaan loopt.

Wij vertalen jouw wensen en behoeften in een praktische audiovisuele oplossing, voorzien van de modernste innovaties en opgebouwd vanuit een vakkundig advies.

Consultancy van AVIR

Betrouwbare oplossingen op maat.

Wij werken nauw samen met Van der Hoff ICT. Hierdoor gaan we veel verder dan alleen het bieden van audiovisuele oplossingen. We bieden een totaaloplossing, die AV en ICT naadloos met elkaar laat integreren. Door te luisteren naar jouw verhaal voegen we jouw wensen en behoeften samen met onze producten tot een offerte. Zo heb jij alles in één keer goed geregeld, zonder dat je bij meerdere partijen hoeft aan te kloppen.

De praktische haalbaarheid vormt een belangrijk onderdeel. Welke techniek past binnen de ruimte(s)? Tijdens het opstellen van de offerte houden we hier rekening mee.

In de audiovisuele branche zijn de mogelijkheden vaak erg uitgebreid en we begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaar dat wij de mogelijkheden die het best passen bij jouw bedrijf en jouw situatie, voor je op een rijtje zetten. En mocht er iets niet duidelijk zijn, dan leggen we je dat haarfijn uit. Eerlijk, transparant en begrijpelijk in klare taal. Zodat jij je kunt focussen op dat wat er écht toe doet: vol vertrouwen en zorgeloos verbinden met mens en werk.

AVIR werkt nauw samen met Van der Hoff ICT – We gaan veel verder dan alleen maar ‘platte audiovisuele oplossingen’.

Op het gebied van IT, hebben we letterlijk en figuurlijk de kennis en expertise van Van der Hoff ICT in huis. Daarnaast zijn we met onze AV-oplossingen een mooie aanvulling op het dienstenportfolio van Van der Hoff ICT. Een mooie combinatie van AV & IT!

Maak kennis met Van der Hoff ICT

Plan van aanpak

Is het praktisch haalbaar?

We beginnen met het bepalen of de plannen haalbaar zijn. We bekijken of we alle technische vereisten kunnen realiseren in een ruimte en we overwegen nauwkeurig uit wat er allemaal mogelijk is binnen de beschikbare ruimte. Hierin houden we uiteraard rekening met de wensen en behoeften van onze klanten. Ook zetten we de kosten nauwkeurig op een rijtje, zodat je niet achteraf voor verrassingen kunt komen te staan.

Een AV-oplossing van AVIR bij nieuwbouw

Ook bij nieuwbouwprojecten zijn we je graag van dienst. We houden de lijntjes graag kort en schakelen direct met (onder)aannemers. Tijdens je nieuwbouwproject kan AVIR de juiste (online) infrastructuur verzorgen of hierin advies geven. Samen met alle betrokken partijen zorgen we ervoor dat de installatie binnen de juiste tijdvakken van de bouw wordt gerealiseerd. Dat is de kracht van samenwerken!

Een AV-oplossing van AVIR binnen een bestaand interieur

Onze specialisten weten voor ieder interieur de meest passende AV-oplossing te realiseren. Doordat we op de hoogte zijn van de specificaties van onze producten, kunnen we een goed advies op maat geven. We zorgen ervoor dat de nieuwe audiovisuele oplossing, perfect aansluit op het bestaande interieur.

Uitgebreid partnernetwerk

Naast dat we graag de samenwerking aangaan met nieuwe partners, beschikken we over een goed netwerk van betrouwbare partners. We kiezen onze partners zorgvuldig uit op basis van specialisme. Wanneer wij partners betrekken in een project, dan bespreken we dit uiteraard als eerste met onze opdrachtgever.

De modernste innovaties

Wij opereren in een branche die flink onderhevig is aan nieuwe ontwikkelingen. Wij blijven ons aanbod in hard- en software dan ook continu aanpassen en uitbreiden. We maken pas gebruik van innovaties, nadat we deze zelf uitvoerig hebben getest.

Meer informatie over onze Consultancy oplossingen

Zorgeloos verbinden op basis van een vakkundig advies

Elk advies van AVIR is onderlegd met jarenlange ervaring in de audiovisuele branche van onze AV- en IT experts. Met ons advies leggen wij verbindingen die afstanden verkleinen en efficiëntie vergroten.