Consultancy
Wensen en behoeften

Uw wensen en behoeften omgezet naar een praktisch plan van aanpak, met de modernste innovaties, op basis van een vakkundig advies.
Dit is wat consultancy van AVIR voor u betekent.

Consultancy van AVIR

Uw wensen en behoeften zijn voor AVIR het uitgangspunt.

Zij vormen de basis van ieder advies en staat centraal gedurende het gehele proces. Door te luisteren krijgen we u wensen en behoeften samen duidelijk in beeld. Deze voegen we samen met onze producten tot een offerte.

Vervolgens kijken we naar de praktische haalbaarheid hiervan. Wat is er technisch haalbaar en wat past er binnen de ruimte(s)? Hier wordt allemaal rekening gehouden tijdens het opstellen van ons plan van aanpak.

Zoveel verschillende ruimtes, producten en wensen vraagt om maatwerk. Daarom is een advies van AVIR altijd op maat voor u geschreven. In de audiovisuele branche zijn de mogelijkheden vaak zeer uitgebreid. Wij vertalen deze mogelijkheden in een vakkundig advies waarbij wij rekening houden met uw kennis van techniek.  Wij zorgen ervoor dat u ons advies volledig begrijpt voordat wij overgaan op de uitvoering.

Plan van aanpak

Tijdens het opstellen van ons plan van aanpak kijken we naar de praktische haalbaarheid van het idee.

Dit betekend dat er gekeken wordt naar de technische eisen en mogelijkheden van onze producten en de specificaties van uw ruimte. Dit natuurlijk in combinatie met uw wensen en behoeften. Uiteraard wordt hierbij het financiële plaatje niet uit het oog verloren en stellen we een documentatie op zodat alle partijen op de hoogte zijn van de benodigde gegevens.

Wanneer uw vraag betrekking heeft op een nieuwbouwsituatie, komen wij graag in contact met uw (onder)aannemer.

AVIR zorgt voor de juiste infrastructuur of geeft hier advies over. Door onze korte communicatielijnen kunnen we snel schakelen. Zo zorgen we er samen voor dat de juiste componenten in de juiste tijdvakken geplaatst worden. Samenwerken is immers beter dan tegenwerken.

Natuurlijk kan het ook zijn dat uw ruimte al (lang) bestaat en dat uw audiovisuele oplossing geïntegreerd moet worden in het bestaande interieur.

Ook hierin denken we graag met u mee. Door goed op de hoogte te zijn van de specificaties van onze producten, kunnen we u goed voorzien van een advies op maat betreffende een product integratie in een bestaande ruimte.

Naast het samenwerken met uw partners, werken we ook veel samen met onze eigen partners.

AVIR heeft een netwerk van betrouwbare partners opgebouwd, met ieder een eigen specialiteit. Hierbij bieden wij hen de expertise van AV oplossingen om zo tot een compleet portfolio te komen.  Werken we samen met een partner, dan melden we dit altijd vooraf bij u!

AVIR werkt met de modernste innovaties. Deze worden natuurlijk eerst door ons team getest voordat we deze aanbieden aan onze klanten.

De moderne innovaties kennen steeds vaker een overlap met IT. Audio installaties worden gedistribueerd over een netwerk en hoge kwaliteit video wordt gestreamd via glasvezel. Denk ook aan de implementatie van applicaties zoals Microsoft Teams of Zoom. Deze toepassingen vergen vaak kennis van beide expertises.

De samenwerking tussen AVIR en Van der Hoff ICT biedt voor beide partijen voordelen.

Zo ondersteund Van der Hoff ICT ons bij IT vraagstukken gerelateerd aan de AV oplossingen die AVIR aanbiedt. Hiernaast vullen wij hun portfolio aan door het aanbieden van deze AV oplossingen bij de eindklant. Een mooie combinatie van AV & IT mogen we wel zeggen.

Maak kennis met Van der Hoff ICT

Meer informatie over onze Consultancy oplossingen

Vakkundig advies van AVIR komt tot stand door uw wensen in beeld te krijgen, deze te combineren met de technische en financiële haalbaarheid van onze producten.

Dit komt allemaal samen in een vakkundig advies op maat, een offerte speciaal voor uw ruimte(s)!

Elk advies is onderlegd met jarenlange ervaring in de audiovisuele branche van onze collega’s Niels en Leon. Zij hebben veel vakkennis in huis en zijn op de hoogte van de product specificaties en hun praktische inzetbaarheid.