Audio
Iedere noot voor jou op maat gemaakt

De audio oplossing van AVIR wordt altijd voor je op maat gemaakt. Iedere ruimte vraagt namelijk om een eigen audio oplossing. Zo kun je optimaal en blijvend genieten van jouw audio oplossing!

Expertise - Audio
Icon - Inzetbaar in iedere ruimte

Inzetbaar in iedere ruimte

AVIR biedt voor iedere ruimte een audio installatie op maat, van vergaderruimte tot evenementenhal, van kantine tot café. Iedere ruimte vraagt om een eigen audio oplossing. Welke oplossing het beste past hangt af van een aantal factoren. Deze hebben onder andere te maken met de afmetingen, de inrichting en het gebruik van de ruimte. Natuurlijk spelen ook jouw wensen en behoeften en de technische specificaties van onze producten een belangrijke rol.

Expertise - Audio
Icon - Spraakverstaanbaarheid

Spraakverstaanbaarheid

De producten en installatie van AVIR zorgt altijd voor een goede verdeling van de geluidsspreiding. Op deze manier is de audio voor iedereen in de ruimte altijd goed te verstaan. Of het nu gaat over achtergrond muziek of de presentatie van de jaarcijfers.

Icon - Integratie

Integratie

Door de audio oplossing van AVIR te integreren met jouw vergadersysteem, broadcast omgeving of live toepassing kun je altijd genieten van een optimale audio ervaring. AVIR informeert je graag over de diverse integratiemogelijkheden.

Icon - Bedieningsgemak

Bedieningsgemak

Geen complexe bediening met mixtafels of veel verschillende knoppen. Bediening via een (maatwerk) app maakt het beheer van je audio oplossing eenvoudig en overzichtelijk.

Audio

De audio oplossing van AVIR wordt het best samengevat als maatwerk. Wij zijn van mening dat iedere ruimte om een eigen audio oplossing vraagt.

Welke oplossing het beste past hangt af van een aantal factoren. Deze hebben onder andere te maken met de afmetingen, de inrichting en het gebruik van de ruimte. Natuurlijk spelen ook je wensen en behoeften en de technische specificaties van onze producten een grote rol in het beslissingsproces.

Expertise - Audio

Met de combinatie van ons brede aanbod aan kwaliteitsproducten, onze ervaring en expertise heeft AVIR altijd een oplossing voor jouw ruimte.

Deze oplossing kan bestaan uit het leveren van producten. Denk hierbij aan luidsprekers en versterkers in diverse uitvoeringen, microfoons, headsets, mixers, mediaspelers en nog vele andere producten. Hiernaast kan de audio oplossing eventueel worden uitgebreid met een software om de audio aan te sturen. Dit stelt je in staat om de audio aan te sturen met een app op een smartphone of tablet. Tot slot kan de gehele audio oplossing op vakkundige wijze door AVIR worden geïnstalleerd. Hiermee ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaande audio totaaloplossing.

Innovatie

De ontwikkelingen in de audiowereld blijven altijd in beweging.

AVIR maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van audio over netwerk, digitale matrix mixers en draadloze microfoons. Door deze technieken met elkaar te verbinden en combineren bouwen we een audiovisuele infrastructuur op die eenvoudig te installeren is en duurzaam in gebruik is.

Meer informatie over onze Audio oplossingen

Leon helpt je vandaag graag verder tot 17:00 uur. Telefonisch, op locatie, gemakkelijk via Microsoft Teams of via het formulier.