Van AV Rentall naar AVIR
Van een ‘uit de hand gelopen hobby’ tot een serieuze onderneming in de AV branche.

Bij AVIR begrijpen we het belang van een vlekkeloze audiovisuele ervaring. Of het nu gaat om een belangrijke presentatie voor een groot publiek, een bijzonder evenement of dagelijkse bedrijfsbehoeften; wij staan voor je klaar met gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte oplossingen die doen wat ze moeten doen.

AVIR (AV Install & Rentall) kwam tot leven met ons streven om net die extra stap te zetten. Naast dat we op maat gemaakte AV-oplossingen installeren, verhuren we ook losse apparatuur.
We gaan voor een partnerschap dat begint met écht luisteren naar jouw verhaal. We willen weten wat je zoekt, waar je van droomt en welke uitdagingen je tegenkomt.

Wij werken nauw samen met Van der Hoff ICT. Hierdoor gaan we veel verder dan alleen het bieden van audiovisuele oplossingen. We bieden een totaaloplossing, die AV en ICT naadloos met elkaar laat integreren. Van installatie tot verhuur en van professioneel advies tot praktische hulp.

Onze expertises

AVIR richt zich op twee aandachtsgebieden binnen de audiovisuele branche; installatie van professionele audiovisuele oplossingen en verhuur van audiovisuele apparatuur.

Zorgeloos verbinden: altijd en overal. In een wereld waarin constante connectiviteit en communicatie centraal staan, ervaren we maar al te vaak problemen met onze audiovisuele apparatuur. Van haperende beeldschermen tot verwarrende bediening en onverstaanbare ruis op de meest cruciale momenten. Je verlangt naar een moeiteloze manier van werken, ongehinderde communicatie en tijdbesparing.

Op basis van een grondige inventarisatie geven wij duurzaam advies en brengen wij een passende offerte uit. We bieden dry-hire verhuur aan, waarbij we jouw behoeften nauwlettend in het oog houden en samenwerken aan de optimale oplossing. Dit doen we inclusief ontwerp, accessoires en voorbereiding. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste materialen voor je project. Bovendien onderwerpen we al onze apparatuur aan een grondige kwaliteitscontrole voordat je deze bij ons huurt.

Ons huuraanbod

Ruimte - Retail