Van AV Rentall naar AVIR
Van een ‘uit de hand gelopen hobby’ tot een serieuze onderneming in de AV branche.

Het begon vanuit een hobby,
met het draaien van muziek,
het aanschaffen van geluid- en lichtapparatuur en uiteindelijk het verhuren van deze apparatuur.

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Niels een ondernemer in hart en nieren is, heeft hij vanuit zijn hobby een bedrijf opgestart; AV Rentall.

– Niels van der Hoff, Eigenaar AVIR

Door de toenemende vraag naar conferentiesets, displays en andere  zakelijke toepassingen is AV Rentall uit zijn jasje gegroeid.

Het enkel aanbieden van dry-hire is niet meer toereikend. Daarom is er gekozen om een volgende stap te zetten binnen de branche en zakelijke producten en installaties aan te bieden. Bij deze stap hoort een nieuwe bedrijfsnaam; AVIR (AV Install & Rentall).

Onze expertises

AVIR richt zich op twee aandachtsgebieden binnen de audiovisuele branche; installatie van professionele audiovisuele oplossingen en verhuur van audiovisuele apparatuur.

De installatie van professionele oplossingen wordt zorgvuldig uitgevoerd. Zo begint het contact altijd met een inventarisatie van de huidige situatie, bij voorkeur op locatie van de eindklant. Op basis van de inventarisatie wordt een duurzaam advies gegeven en een offerte uitgebracht.

De verhuur is op basis van dry-hire waarbij AVIR altijd graag meedenkt in de beste oplossing voor de klant (ontwerp, accessoires, voorbereiding). Zo heeft de klant altijd de juiste materialen voor de opdracht. Denk hierbij aan displays, beamers, ledschermen, infrastructuur en de bijbehorende accessoires. Hiernaast krijgen alle materialen een kwaliteitscheck voordat deze verhuurt worden.

Ons huuraanbod

Ruimte - Retail