Conference
Online samenwerken en vergaderen

Altijd en overal samenwerken. Op eenvoudige wijze samen een conferentie bijwonen. Met de dienst Conference van AVIR wordt online samenwerken eenvoudig en optimaal ingericht voor uw organisatie. 

Expertise - Conference - AVIR

Online samenwerken en vergaderen

AVIR biedt u binnen de dienst Conference twee oplossingen aan op het gebied van conferentiesystemen.

Icon - Bring your own device

Bring Your Own Device (BYOD)

Vergaderen met je eigen laptop. Zowel draadloos als bedraad.

Icon - Room Ready

Room Ready

Direct klaar voor gebruik zonder extra apparatuur zoals laptops.

Bring your own device (BYOD)

Plug je laptop in en start je vergadering, in elk conferentie platform

BYOD set klein

De BYOD set klein bestaat uit een luxe webcam, een speakerphone en een BYOD box. De set is bedoeld voor kleine ruimtes, tot maximaal drie personen. Door middel van de BYOD box sluit u alles op één USB kabel aan. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste kabel!

Door de autoframing functie en brede lenskijkt de camera constant naar het aantal personen in de ruimte en past hier het beeld op aan. Met de speakerphone zorgt u ervoor dat de personen die deelnemen aan de conferentie altijd goed verstaanbaar zijn.

BYOD set middel

Met de BYOD set middel heeft u alle benodigdheden voor een online vergadering in één systeem. Het systeem is ontworpen voor middelgrote vergaderruimtes tot zes personen. Door middel van de BYOD-box sluit u alles met één USB kabel. U selecteert de camera en speakerphone en kunt de meeting direct starten met één druk op de knop!

Door de autoframing functie en brede lenskijkt de camera constant naar het aantal personen in de ruimte en past hier het beeld op aan.
Met de acht ingebouwde microfoons en de ingebouwde luidspreker zijn alle aanwezige ook altijd goed verstaanbaar. Is het apparaat niet in gebruik dan sluit automatisch de lenskap.

ROOM READY

Het conferentiesysteem Room Ready is, zoals de naam doet vermoeden, een systeem dat klaar is voor gebruik.

Icon - Ready Room Set Klein

Room Ready set klein

Max. 3 personen

De set bestaat uit een camera, mini-pc, speaker en touchpaneel om de set in de ruimte aan te sturen.

Deze conferentieset is uit te breiden met de wireless presentation pod. Dit is een usb-dongle waarmee op een eenvoudige manier content gedeeld kan worden. Door de presentation pod op uw laptop aan te sluiten kan met één druk op de knop de content gedeeld worden in de online vergadering.

Icon - Ready Room Set Middel

Room Ready set middel

max. 10 personen

De set bestaat uit een combinatie van een camera, microfoon en speaker in één met hiernaast een touchpaneel, om de set in de ruimte aan te sturen. Een conferentie kan via Teams worden gestart.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Room Ready set middel de ideale maat voor middelgrote teams tot 10 personen. Denk hierbij aan vergaderingen, conferenties of ontwerp presentaties.

Ook hier kan weer een wireless presentation pod aan worden toegevoegd.

Icon - Ready Room Set Groot

Room Ready set groot

Max. 16 personen

De set bestaat uit een ptz-camera (bewegend), twee microfoons, een mini-pc, een soundbar en touchpaneel, om de set in de ruimte aan te sturen.

De Room Ready set groot is uit te breiden met de wireless presentation pod. Hiernaast kan gebruik worden gemaakt van een draadloze microfoonset, die het bereik van de conferentieset uitbreid. Slepen en rommelen met kabels is dus verleden tijd. De microfoonset is voorzien van HD voice en echo cancellation, wat de kwaliteit van de conferentie ten goede komt.

Online samenwerken doen we iedere dag

Daarom bied AVIR een totaaloplossing voor uw conferentie behoefte. Eenvoudig een online vergadering starten, zonder gedoe met kabels en zonder storende factoren. Door te werken met kwaliteitsproducten behoren storingen met video en geluid tot het verleden. Online samenwerken eenvoudig en optimaal ingericht voor uw organisatie.

Icon - On Touch Meeting

On touch meeting

Een vergadering starten met één druk op de knop. Geen extra laptop of pc meer nodig om uw vergadering te starten. U start de online vergadering eenvoudigweg vanaf het roompanel in uw vergaderruimte.

Room ready
Icon - Geen gedoe met kabels

Geen gedoe met kabels

Door gebruik te maken van ons conferentiesysteem hoeft u nooit meer te zoeken naar de juiste kabel. Eenvoudig aansluiten van uw laptop op het systeem wordt de nieuwe standaard!

Icon - Geen storende factoren

Geen storende factoren

AVIR werkt alleen met kwalitatief hoogstaande conferentiesystemen. Dit houdt in dat slecht verstaanbare collega’s of haperende videosignalen tot het verleden behoren. Eerst zien, dan geloven? Neem gerust eens contact op voor een demo!

Icon - Multiplatform

Multi-platform

Dit systeem is ontworpen voor het gebruik van Skype / Teams room. Tevens kunnen ook vergaderingen met Cisco WEBex en Zoom gekoppeld worden.

Icon - Dag dubbele afspraken

Dag dubbele afspraken

De meeting wordt zichtbaar op het touchpaneel en vanaf hier kan de meeting ook gestart worden. Hiermee wordt eenvoudig een presentatie gedeeld met de andere deelnemers van de meeting.

Onze conference
pakketten langs elkaar

Icon - Bring your own device
BYOD
Direct te gebruiken op meerdere platformen
Iedereen kan werken op zijn/haar eigen laptop
Beperkte toepassingen voor maatwerk
Draadloos presenteren niet mogelijk
Icon - Room Ready
Room Ready
Volledig geïntegreerd in Teams
Mogelijk om in te zetten als BYOD systeem
Mogelijk om vergadering te starten zonder laptop
Iedereen kan werken op zijn/haar eigen laptop
Systeem kan compleet op maat worden gemaakt voor iedere conferentieruimte
Draadloos presenteren mogelijk met één druk op de knop zonder dat hier overige apparatuur voor benodigd is

Meer informatie over onze Conference oplossingen

Leon helpt u vandaag graag verder tot 17:00 uur. Telefonisch, op locatie, gemakkelijk via Microsoft Teams of via het formulier.