Conference
Online samenwerken en vergaderen

Altijd en overal moeiteloos en ongehinderd samenwerken. Met onze Conference dienst richten wij online samenwerken eenvoudig en optimaal in voor jouw organisatie.

Expertise - Conference - AVIR

Online samenwerken en vergaderen

Binnen de dienst Conference bieden wij twee oplossingen aan op het gebied van conferentiesystemen. 

Icon - Bring your own device

Bring Your Own Device (BYOD)

Zorgeloos vergaderen met je eigen laptop. Zowel draadloos als bedraad.

Icon - Room Ready

Room Ready

Direct klaar voor gebruik zonder extra apparatuur zoals laptops.

Bring your own device (BYOD)

Zorgeloos verbinden in elk conferentie platform

Plug je laptop in en start de vergadering.

BYOD set klein

De BYOD set klein omvat een hoogwaardige webcam, een speakerphone en een BYOD box, ontworpen voor kleine ruimtes met maximaal drie personen. Dankzij de BYOD box sluit je moeiteloos alles aan met slechts één USB-kabel, waardoor het zoeken naar de juiste kabel verleden tijd is.

Met de auto-framing functie en brede lens past de camera zich voortdurend aan het aantal personen in de ruimte aan, voor een optimale weergave. De speakerphone zorgt ervoor dat deelnemers aan de conferentie altijd helder verstaanbaar zijn.

BYOD set middel

De BYOD set middel is een alles-in-één systeem en is perfect voor online vergaderingen, speciaal ontworpen voor middelgrote vergaderruimtes tot zes personen. Dankzij de BYOD-box sluit je moeiteloos alles aan met slechts één USB-kabel. Kies je camera en speakerphone en start de meeting direct met één druk op de knop!

Met de auto-framing functie en brede lens past de camera zich voortdurend aan het aantal personen in de ruimte aan, voor een optimale weergave. De acht ingebouwde speakerphones zorgen ervoor dat deelnemers aan de conferentie altijd helder verstaanbaar zijn. Gebruik je het apparaat niet? Dan sluit het apparaat automatisch de lenskap.

ROOM READY

Het conferentiesysteem dat direct klaar voor gebruik is

Icon - Ready Room Set Klein

Room Ready set klein

Max. 3 personen

De Room Ready set klein bestaat uit een camera, mini-pc, speaker en touchpaneel om de set in de ruimte eenvoudig aan te sturen.

Deze conferentieset is uit te breiden met de ‘Wireless Presentation Pod’: een USB-dongle die het mogelijk maakt om jouw beeldscherm te delen met het gezelschap in de meeting.

Icon - Ready Room Set Middel

Room Ready set middel

max. 10 personen

De middelgrote set is een alles-in-één oplossing met een geïntegreerde camera, microfoon en speaker. Daarnaast beschikt deze set ook over een touchpaneel om de set in de ruimte eenvoudig aan te sturen. Een conferentie start je gemakkelijk via Microsoft Teams.

Speciaal ontworpen voor middelgrote teams tot 10 personen, is de Room Ready set middel ideaal voor vergaderingen, conferenties en presentaties.

Deze conferentieset is uit te breiden met de ‘Wireless Presentation Pod’: een USB-dongle die het mogelijk maakt om jouw beeldscherm te delen met het gezelschap in de meeting.

Icon - Ready Room Set Groot

Room Ready set groot

Max. 16 personen

De Room Ready groot set bevat een PTZ-camera (met bewegingsmogelijkheid), twee microfoons, een mini-pc, een soundbar en een touchpaneel voor eenvoudige bediening in de ruimte.

De Room Ready set groot kan worden uitgebreid met de Wireless Presentation Pod of een draadloze microfoonset, waarmee het bereik van de conferentieset wordt vergroot. De microfoonset biedt HD-voice en echo-onderdrukking, waardoor de kwaliteit van de conferentie naar een hoger niveau wordt getild.

Niet meer weg te denken

Online samenwerken doen we iedere dag. Helaas ervaren we maar al te vaak problemen met onze audiovisuele apparatuur. Van haperende beeldschermen tot verwarrende bediening en onverstaanbare ruis op de meest cruciale momenten…
Bij AVIR begrijpen je frustraties en zien we het belang van een vlekkeloze audiovisuele ervaring. Wij staan voor je klaar met gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte oplossingen die doen wat ze moeten doen.

Icon - On Touch Meeting

On touch meeting

Een online vergadering starten met één druk op de knop, zónder een extra laptop of pc aan te sluiten. Met het roompanel in je vergaderruimte start je moeiteloos de online vergadering.

Room ready
Icon - Geen gedoe met kabels

Geen gedoe met kabels

Wanneer je gebruik maakt van ons configuratiesysteem hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste kabel. Sluit eenvoudig je laptop via de USB-verbinding en start met vergaderen!

Icon - Geen storende factoren

Geen storende factoren

AVIR maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige conferentiesystemen. Dit betekent dat onduidelijke collega’s en haperende videosignalen tot het verleden behoren. Wil je het eerst zelf ervaren? Neem dan contact met ons op voor een demo!

Icon - Multiplatform

Multi-platform

Een systeem speciaal ontworpen voor het gebruik van Microsoft Teams Room of Skype. Het koppelen van vergaderingen met Cisco, WEBex en Zoom vormt ook geen probleem.

Icon - Dag dubbele afspraken

Efficiënt werken

Vanaf het touchpaneel verschijnt de vergadering op het beeldscherm en start je deze moeiteloos. Voeg eenvoudig je presentatie toe en deel deze met de andere deelnemers van de vergadering.

Onze conference
pakketten langs elkaar

Icon - Bring your own device
BYOD
Direct te gebruiken op meerdere platformen
Iedereen kan werken op zijn/haar eigen laptop
Beperkte toepassingen voor maatwerk
Draadloos presenteren niet mogelijk
Icon - Room Ready
Room Ready
Volledig geïntegreerd in Teams
Mogelijk om in te zetten als BYOD systeem
Mogelijk om vergadering te starten zonder laptop
Iedereen kan werken op zijn/haar eigen laptop
Systeem kan compleet op maat worden gemaakt voor iedere conferentieruimte
Draadloos presenteren mogelijk met één druk op de knop zonder dat hier overige apparatuur voor benodigd is

Meer informatie over onze Conference oplossingen

Ook zorgeloos verbinden?

Leon helpt je graag verder! Telefonisch, op locatie, via Microsoft Teams of vul het contactformulier hiernaast in.