Presentation
Professioneel presenteren voor iedere gebruiker

Met het draadloos presentatiesysteem van AVIR kun je gebruiksvriendelijk presenteren. Geen gedoe met kabels die niet passen of in de weg liggen. Toegankelijk voor iedere gebruiker binnen de organisatie.

Expertise - Presentation

Het draadloos presentatiesysteem van AVIR stelt alle deelnemers van de vergadering in staat om eenvoudig en gelijktijdig hun scherm te delen.

Door middel van de RoomCast oplossing kan iedere gebruiker het scherm van zijn of haar laptop casten naar de aanwezige display. Casten houdt in dat het beeldscherm van je laptop wordt weergegeven op de aanwezige display. Dit stelt jou en jouw collega’s in staat om eenvoudig informatie met elkaar te delen. Met een Large Format Display heeft je display voldoende ruimte om vier schermen duidelijk weer te geven.

Meer over Large Format Displays

De RoomCast kan besprekingen of presentatie in traditionele vergaderruimtes vergemakkelijken en de productiviteit verhogen.

Het stelt jou en je collega’s in staat om snel en gemakkelijk aan te sluiten bij een presentatie en via deze manier informatie met elkaar te delen.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat het presentatiesysteem makkelijk en snel te installeren is in de vergaderruimte. De combinatie van de presentatieproducten maakt de oplossing van AVIR de ideale draadloze presentatieoplossing voor kleine en middelgrote vergaderruimten of multimediale klaslokalen.

Presentation Scan-Air

Professioneel presenteren voor iedere gebruiker

Door middel van de RoomCast oplossing kan iedere gebruiker het scherm van zijn of haar laptop casten naar de aanwezige display. Casten kan via verschillende platformen worden gerealiseerd.

Dit kan onder andere via Wireless presentation pod, Miracast, AirPlay en Google Cast. Voor een optimale prestatie raad AVIR de Wireless presentation pod aan. Deze is optimaal afgestemd op de RoomCast en is eenvoudig in gebruik. Met één druk op de knop deel je snel en eenvoudig je scherm tijdens de presentatie.

Icon - Expertise - Presentation
Wireless presentation pod
Miracast
AirPlay
Google Cast

Meer informatie over onze Presentation oplossingen

Leon helpt je vandaag graag verder tot 17:00 uur. Telefonisch, op locatie, gemakkelijk via Microsoft Teams of via het formulier.