Green Valley Estate 

Bij Green Valley Estate komt paardensport, vrije tijd, business en horeca samen. Dit voormalig hippisch centrum is gelegen in de groene omgeving van Deurne – Noord Brabant en vanaf 2021 in handen van Familie van den Eijnden. Zij gaven het een nieuwe naam: Green Valley Estate.

Green Valley Estate verbindt personen en bedrijven van verschillende achtergronden. Zij is voorzien van de beste faciliteiten op het gebied van hippische sport: Stalling, training en het deelnemen aan officiële wedstrijden. Daarnaast bied Green Valley Estate bedrijven een warm welkom en hebben zij alles in huis voor een geslaagde vergadering of en prettige flexwerkplek in de mooie groene omgeving van het Zandbos. Door deze prachtige locatie bent u altijd welkom voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een heerlijk glas wijn met uitzicht op de natuur of de activiteiten in de Prins Bernhardhal.

 

In opdracht van Imex Events heeft AVIR heeft 2 ledschermen en een geluidsinstallatie geleverd en geïnstalleerd.

De ledschermen zijn geplaatst in de Bernhard hal en de Deurne Arena. In de Bernhard hal, de inloophal kunnen ruiters zien wanneer zij moeten starten en geeft live beeld weer van de Deurne Arena. In de Deurne Arena worden de hippische wedstrijden gereden. Op het ledscherm in deze arena zijn de programmering van de wedstrijd en het scorebord te zien. Beide ledschermen maken gebruik van Equipe software.

In overleg met Imex Events hebben wij gekozen voor de geluidsproducten van Audac. De professionele geluidsinstallatie; bestaande uit 16 Ateo 6 luidsprekers, PMQ480 versterker en MTX48 matrix mixer en een wandcontroller zijn geïnstalleerd in de Deurne Arena. Met de MWX wandcontroller hebben zij de mogelijkheid om op afstand een microfoon of laptop aan te sluiten. Daarnaast is de matrix mixer uit te breiden naar 3 wandcontrollers om bijvoorbeeld een microfoon of laptop aan te sluiten.

Volgens de opdrachtgever van Green Valley Estate:

“De communicatie verloopt altijd op een zeer prettige manier en wordt vaak met een half woord begrepen wat ik bedoel, de flexibiliteit van jullie is voor ons een grote plus omdat het vaak tussen de bedrijvigheid door moet. Op naar een lange samenwerking.”

Wij danken Imex Events en Green Valley Estate voor deze opdracht, en hopen op een prettige voortzetting van deze samenwerking