Partycentrum D’n Eik

Gelegen aan het dorpsplein in hartje De Rips, ligt Partycentrum D’n Eik. Het partycentrum beschikt over een gezellig café en verschillende zalen.

Bij partycentrum D’n Eik kunt u terecht voor allerlei gelegenheden zoals besloten feesten, koffietafels, diners, bijeenkomsten, vergaderingen maar ook een terrasje of zomaar een avondje gezellig stappen. Veel verenigingen van De Rips komen maken gebruik van de zalen van Partycentrum D’n eik.

Partycentrum D'n Eik De Rips

In opdracht van Stichting D’n Eik hebben wij in de grote zaal, genaamd Stippelberg de geluidsinstallatie vervangen. De installatie hebben wij vervangen met Audac speakers. 2 stuks VEXO 115 en 2 stuks VEXO 110 als delay luidspreker. De speakers wordt aangestuurd met een Audac SMQ 1250. Naast de Audac producten hebben wij 2 FBT monitors en 2 draadloze Sennheiser systemen geplaatst.

De zaal hebben we voorzien van diverse aansluitpunten. Hierdoor hebben we de flexibiliteit verhoogd doordat op verschillende locaties in de zaal een laptop, microfoon of mengpaneel aangesloten kan worden.

Het café van Partycentrum D’n Eik hebben wij al eerder voorzien van een up-to-date geluidsinstallatie. Samen met de installatie in de zaal Stippelberg heeft het partycentrum een passend totaalconcept.

Namens Sichting D’n Eik, Willem de Wit:

De samenwerking met AVIR is buitengewoon goed verlopen. Uitstekend advies en een keurige afwerking. Zoals afgesproken is ook uitgevoerd. Een echte aanrader.