Scan-Air

Voor een complete klimaatoplossing

Het in Haps gevestigd bedrijf produceert duurzame klimaatproducten voor onder andere de agrarische sector. Sinds de oprichting van Scan-Air in 1992 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot dé specialist in ventilatie-, daglicht- en uitloopsystemen. Scan-Air heeft de ideale producten om het klimaat in onder andere een kalverenstal, pluimveestal en varkensstal optimaal te kunnen regelen.

Het complete pakket aan klimaatoplossingen

Denk hierbij aan wand- en plafondventielen, luchtinlaten, daglichtsystemen, uitloopsystemen, ventilatiekokers en lichtfilters. Medewerkers geven gericht advies en berekenen de benodigde ventilatie- en daglichtsystemen. Hierbij wordt rekening gehouden met de diersoort, eventuele obstakels en een goede luchtverdeling voor een optimaal stalklimaat.

In de afgelopen jaren heeft Scan-Air een uitgebreid machinepark opgebouwd op het gebied van kunststofbewerking. Hierdoor kunnen zij altijd een passende oplossing bieden aan hun klant, zowel voor kleine aantallen zoals prototypes als grote aantallen voor series. De tekenaars van Scan-Air werken de productieopdrachten tot in detail uit met geavanceerde 2D en 3D tekenprogramma’s en denken met de klant mee van concept tot eindproduct.

Scan-Air was jaren gevestigd in Mill maar heeft onlangs zijn intrede gemaakt in het moderne nieuwbouwpand op het bedrijvenpark Laarakker in Haps

Conference and presentation

Narrowcasting

In het pand in Mill hebben wij eerder al een narrowcasting systeem geleverd. Narrowcasting is het uitzenden van actuele informatie via beeldschermen. Dit is zo goed bevallen dat het bedrijf in het nieuwe pand de narrowcasting wil uitbreiden met meerdere schermen.

Narrowcasting is een toepassing wat aangestuurd wordt vanuit de Cloud. Daardoor is het systeem te koppelen met de meeste gangbare schermen en tv’s. De schermen staan op verschillende locaties binnen het bedrijf. Narrowcasting kan breed ingezet worden en is een mooie, eenvoudige en makkelijk schaalbare manier om te communiceren naar medewerkers, klanten en bezoekers. Scan-Air beheert zelf de content en bepaalt wat er te zien is op ieder afzonderlijk scherm, op ieder moment én op iedere locatie.

Lees meer

Video conference

Scan-Air is benieuwd naar de mogelijkheden van video conference en heeft een demo geboekt in onze demoruimte. Hier hebben wij de verschillende mogelijkheden van video conference uitgelegd en gedemonstreerd.

Na de succesvolle demonstratie hebben wij een interactief touchscreen geplaatst op een verrijdbaar statief in combinatie met een BYOD-videoconferentie systeem. Een Bring Your Own Device Video Conferencing systeem is, zoals de naam al aangeeft, het meenemen van een eigen apparaat. Iedere deelnemer van de vergadering neemt een eigen apparaat, zoals laptop of tablet mee naar de vergaderruimte. Met een USB-kabel sluit je de camera en speakerphone aan op de BYOD-box van Yealink. Door het plaatsten van een scherm op een verrijdbaar statief is het mogelijk geworden om de presentatie of vergadering te verplaatsten naar iedere willekeurige ruimte in het pand.

Een BYOD set is een zeer betaalbare maar praktische oplossing. Voor bedrijven met vertrouwelijke informatie is dit de uitkomst, omdat er altijd vergaderd wordt vanuit een persoonlijk apparaat.

Lees meer

CONFERENCE

Het eenvoudig en snel delen van content. Altijd actueel, altijd afgestemd op uw doelgroep.

Het eenvoudig delen van content, centraal geregeld vanuit één punt. Simpelweg te bereiken via de Cloud en tevens te bedienen met een app. Stel zelf uw afspeellijst samen met hierbij diverse integratiemogelijkheden.

Lees meer

Presentation Scan-Air