Nieuws 27 juni 2022

Room Ready set

Uw vergaderruimte inzetten als een productieve ruimte? Vergaderen met het gebruiksgemak van Microsoft Teams of Zoom? AVIR biedt hiervoor een ideale oplossing; de Yealink A20 meetingbar.

De Yealink A20 is een intelligente, alles-in-één videobar. Speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes, tot acht personen. De videobar is voorzien van een 20 megapixel camera met een kijkhoek van 133 graden. Dit betekend dat iedereen goed in beeld kan worden gebracht. Voorzien van geavanceerde AI-technologie maakt van de Yealink A20  een geavanceerd systeem voor uw vergaderruimte. Denk hierbij aan autoframing, speakertracking en voicetracking. De automatische lenskap zorgt er tevens voor dat u veilig en vertrouwd gebruik kunt maken van de vergaderruimte als er geen digitale meeting is.

De Yealink A20 is voor ieder platform inzetbaar en is speciaal ontworpen voor Microsoft Teams en Zoom. Met behulp van een converter is het tevens mogelijk om de A20 in te zetten als Bring Your Own Device oplossing (lees hier alles over BYOD).

Bij de Yealink A20 biedt AVIR u een CTP18 aan. Dit is een touchpaneel waarmee u in één klik de meeting kunt starten. Het touchpaneel verhoogt het gebruiksgemak van de A20 videobar aanzienlijk.

Tot slot is deze videobar uit te breiden met de wireless presentation pod. Hiermee kunt u eenvoudig draadloos presenteren, door uw content te integreren in de vergadering en op het display.

Momenteel heeft AVIR een interessante aanbieding betreffende de A20 videobar.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Mail ons                                                Bel ons