Blog 4 januari 2023

Conference MVC400

Conference MVC400

Online samenwerken doen we iedere dag. Daarom biedt AVIR een totaaloplossing voor uw conferentiebehoefte. Eenvoudig een online vergadering starten. Geen gedoe met kabels en ingewikkelde opstartprocedures. Door te werken met kwaliteitsproducten verzekerd AVIR u van een conferentie zonder storende factoren.

Ons RoomReady systeem biedt u diverse voordelen. Het is voornamelijk een erg gebruiksvriendelijke set, van hoge kwaliteit.

 

Kabels

Meer dan eens krijgen we van klanten te horen dat ze het gedoe met kabels zat zijn. Er ontstaat een wildgroei aan kabels, ze raken in de knoop, ze passen niet…

Met het RoomReady systeem van AVIR heeft u geen kabel meer nodig! U start de vergadering eenvoudig vanaf het roompanel in uw vergaderruimte. Deze plaats u bij voorkeur op een centrale plaats, zoals uw vergadertafel. Vanaf hier start u met één druk op de knop uw conferentie.

Wilt u tijdens uw conferentie eenvoudig content delen? Dat kan snel en zonder storing met de Wireless Presentation Pod. Deze maakt standaard geen onderdeel uit van het RoomReady systeem maar wel van het dienstaanbod van AVIR. Benieuwd naar meer presentatiemiddelen? Kijk eens op

 

Presentation – AVIR

 

Storende factoren

Het RoomReady systeem is voorzien van slimme technologieën waarmee storingen tot het verleden behoren. Het systeem is betrouwbaar en snel. Haperende camerabeelden of hakkelend geluid behoren hiermee tot het verleden.

Hiernaast beschikt het RoomReady systeem over een noice cancelling technologie. Dit houdt in dat achtergrondgeluiden worden weg gefilterd. Uw conferentiepartner heeft dus geen last van een voorbijrijdende auto, of het ritselen van een notitieblok. Hiernaast is de camera voorzien van speaker tracking en auto framing technologie. Hiermee volgt de camera de persoon die aan het spreken is en zoomt vervolgens lichtjes in op deze persoon. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers gefocust blijven op de conferentie.

Bent u klaar met de conferentie? Dan wordt de lenskap van de camera automatisch gesloten. Waardoor u en uw collega’s in alle privacy kunnen evalueren of napraten.

 

Multi platform

Het RoomReady systeem dat AVIR u aanbiedt is ontworpen voor het gebruik van Teams Room. Dit betekend dat het systeem eenvoudig geïntegreerd kan worden in uw huidige Microsoft omgeving.

Hiernaast werkt het systeem ook met vergaderingen die met Cisco WEBex en Zoom tot stand worden gebracht. Wilt u hiernaast werken met een ander platform? Het is ook mogelijk om het Room Ready systeem in te zetten als BYOD oplossing, waardoor uw systeem multi inzetbaar wordt voor vele platformen.

 

Room ready