Blog 7 november 2023

Interview DSP Audiovisueel

1.            Hoe en waarom zijn jullie eigenaar geworden van DSP Audiovisueel? 

Iwan en Katrijn zijn begonnen met Empire Events & Entertainment, hiervan was DSP leverancier. De samenwerking tussen DSP Audiovisueel en Empire werd steeds nauwer tot dat de oude eigenaar besloot zicht te specialiseren in een ander gebied. Zo is op 1 Juli 2015 DSP door Iwan en Katrijn overgenomen. 

 

2.            Wat doet DSP Audiovisueel / waar richt het zich op? 

DSP audiovisueel is een van de vele disciplines van Iwan en Katrijn. De andere disciplines zijn Empire Events & Entertainment en Air4Events. Door de samenwerking wordt dit verwerkt tot The Magic Combination. Hiermee kunnen Iwan en Katrijn hun klanten een totaaloplossing aan hun klant aanbieden. Denk hierbij aan producties in een totaalpakket. Van techniek, artiest & entertainment tot aankleding en catering. 

DSP Audiovisueel richt zich vooral op techniek gedeelte. Zijn verhuren en installeren audiovisuele oplossingen, van conferentiesystemen, tot presentatiesystemen, audio-installaties en livestream presentaties. 

 

3.            Wat is het leukste dat je ooit hebt meegemaakt met DSP Audiovisueel? 

Een Halloween totaal productie, waarbij wij voor de klant een compleet spookhuis met acteurs, hologrammen en getriggerde beeldschermen in een lege sporthal hebben mogen bouwen. Dit was een innoverende klus en het eindresultaat was prachtig om te zien. Een complete A tot Z productie waarbij de marketing tot techniek, decor en aankleding allemaal door ons was gedaan. 

 

4.            Waar zit voor jou de grootste uitdaging in de audiovisuele branche? 

Grote projecten uit het groot zakelijk klantenbestand, waar last-minute wijzigingen je hele planning omgooien. Maar ook leuke uitdagingen waarbij de klantvragen bijna onmogelijk lijken maar toch elke keer weer lukken. 

 

5.            Hoe ervaar je de samenwerking met Leon / AVIR? 

Deze is uitstekend, er wordt goed mee gedacht. Als er problemen zijn, komen we er samen altijd op een nette manier uit. Het is prettig samenwerken met Leon. Onze waarden over kwaliteit en netheid komen goed overheen. 

 

6.            Wat is het grootste voordeel aan het samenwerken met AVIR? 

De combinatie werkt goed. Op het gebied van kennis en kunde vullen we elkaar goed aan, denk hierbij op het gebied van conferentiesystemen en videosystemen. Advies in een duidelijke en juiste manier.