Blog 1 november 2022

Led

LED

In deze blog laten we u graag kennis maken met de LED-oplossingen van AVIR. AVIR biedt twee LED-oplossingen aan; de LED wagen en modulair LED.

 

LED wagen

Met de LED wagen van AVIR heeft u een flexibele LED-oplossing tot uw beschikking. De LED wagen is geschikt voor zowel indoor als outdoor evenementen. Op een speciale aanhanger is een LED-scherm gemonteerd. Dit LED-scherm heeft een afmeting van 3,5 bij 2 meter en heeft een resolutie van 728 bij 416 pixels.De pixel pitch van dit mobiele LED-scherm is 4,8 mm. De pixel pitch bepaald de totale resolutie van het LED-scherm.

De LED wagen beschikt over een hydraulische lift waarmee het scherm een hoogte van 3,5 meter kan bereiken.Ideaal voor evenementen met veel publiek of waarbij grotere afstanden overbrugt moeten worden! Hiernaast beschikt de LED wagen over een viertal uitschuifbare stelpoten. Hiermee plaatst u de mobiele LED wagen altijd stevig én stabiel.

Modulair LED

Modulair LED houdt in dat u zelf een samenstelling kunt maken met de LED-panelen die AVIR u biedt. De LED-panelen zijn leverbaar in twee afmetingen; 1 bij 0,5 meter en 0,5 bij 0,5 meter. Beide afmetingen worden aangeboden in flightcases met zes of acht stuks per kist. Met deze verschillende maatvoeringen kunt u vele verschillende ontwerpen maken. Het biedt u de vrijheid om zelf u LED-wall samen te stellen. Ook het modulaire LED kent een pixel pitch, deze is 3,9 mm.

Natuurlijk ondersteund AVIR u graag bij het samenstellen van het beste ontwerp van uw LED-wall. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen aan info@avir.nl  of te bellen naar: 085 246 5650

Welke pixel pitch ideaal is voor uw evenement hangt af van een aantal factoren, zoals de content en kijkafstand. Twijfelt u over uw ideale pixel pitch? AVIR denkt graag met u mee!